Elérhetőség


Bemutatkozás

Az Appaloosa Comunication Group 1992-ben design stúdióként alakult. Két alapító tagja formatervező iparművész, míg harmadik társuk programozó informatikus volt. Az akkor még csak három embert összefogó, elsősorban design cég a sikereknek köszönhetően dinamikus fejlődésnek indult. Folyamatos bővülés mellett a munkák jellege is egyre komplexebbé vált.

A kilencvenes évek közepén már kisebb kampányok és saját gyártású kiállítási standok bővítették portfóliónkat. 1998-tól kezdődően a reklámpiacon önálló ötleteinkkel és kreatív kivitelezéssel működő vállakozásunk multinacionális cégeknek és több jelentős külföldi és hazai vállalatnak keltette fel az érdeklődését. 

1999-ben bővítettük tevékenységünket és egy fiatal stáb felállításával a rendezvényszervezés is felkerült a repertoárba. Végül a partnerek teljeskörű kiszolgálása érdekében a cég reklámügynökséggé vált. Ennek jegyében már nem kisebb vállalkozás, mint a Red Bull azóta világszinten szervezett Air Race sorozatának alapítói, kitalálói és szervezőiként tevékenykedtünk hat éven keresztül. A 2009-es évektől kezdve a gyártási folyamatok kontrollálása mellett, a rendezvények és kiállítások, valamint a Road Show-k szervezésének hatékonyabb támogatására fókuszáltunk. Ennek érdekében átadtunk egy műanyag, fém és faipari munkákra specializált gépparkkal rendelkező műhelycsarnokot.