Elérhetőség

  • 7400 Kaposvár
    Fő utca 50.
  • 82/512-930
  • info@slendypekseg.hu
  • www.slendypekseg.hu

Bemutatkozás

A Slendy Pékség több mint 16 éve látja el igényes vásárlóit friss pékáruval. Termékei kaphatóak Kaposvár számos boltjában, illetve Somogy megye több részén és néhány szomszédos megyében is. Pékárui a modern életvitelhez alkalmazkodva széles skálán, minőségi termékként jelennek meg a piacon. Fontosnak tartják azonban, hogy az előállítás során kövessék a hagyományokat, és kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozzanak. Ennek eredményeként mind hagyományos, mind újszerű termékeik kiváló minőségben és frissen találhatóak meg a polcokon, a vásárlók igényeinek megfelelően.

Több mint 20, magasan kvalifikált munkatárs dolgozik azon, hogy mindig friss, finom pékáru kerülhessen a vásárlók asztalára. Folyamatosan oktatják a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakközépiskola tanulóit, évente mintegy 70-80 főt. Ezen szaktudásukra alapozva pályázati úton elnyerték a Tanműhely működtetésének jogát, s ezáltal a 2010-2011-es tanévtől mintegy 200 tanuló szakoktatását vállalták fel.

Cégünk csak kiváló és ellenőrzött alapanyagokkal dolgozik. Beszállítóinknak szigorú minőségi kritériumoknak kell megfelelniük. Az összefogás és együttműködés, közös fellépés a legfőbb cél a klasztertagsággal.