BIOPIZZA Kft.

Termékek

  • Normál, laktózmentes, gluténmentes, diétás és vegán pizza

Szolgáltatások

  • Pizza házhoz szállítás

Bemutatkozás

#1 Pizza ugyebár Number One Pizza jelentéssel bír. Nem szeretnénk nagyképűek lenni: Azt, hogy a minőséget tekintve kiérdemeljük-e ezt a jelzőt, majd Te és további Vendégeink döntsék el! Azon leszünk, hogy kiérdemeljük, azon, hogy Te is #1 Pizza-ként gondolj ránk.

Mi azonban azért választottuk ezt a nevet, mert nekünk ez az első pizzériánk. Azért vágtunk bele, mert szerettünk volna jó pizzát enni. Korábbi pizza fogyasztásaink / rendeléseink jó és rossz tapasztalataiból okulva szervezzük a munkát, szerezzük be az elérhető legjobb minőségű alapanyagokat, hogy Neked a lehető legjobb pizzát szállíthassuk házhoz. Pizza tésztáinkat például 100%-ban Bio minőségű lisztből készítik rutinos, szakértő pizzaszakácsaink, akár a hagyományos, fehér liszttel készültet választod, akár a teljes kiőrlésűt… Melyért egyébként még felárat sem számítunk fel.

Egy tekintetben bizonyosan nem mi leszünk a #1 Pizza: Nem az a cél, hogy a legolcsóbbak legyünk. Ha ezt keresed, félek, csalódást kell okoznunk. Ám a minőség arányában azok leszünk. Bízunk abban, hogy Vendégeink megértik, hogy minőségi alapanyagokat magasabb áron lehet beszerezni. Ennek ellenére a kiváló minőség mellett is elérhető árú pizzákat fogyaszthattok, ha Tőlünk rendeltek. Abban bízunk, ha egyszer megteszed ezt, azután visszatérő vendégünk leszel.