Fókuszban a hazai KKV-k számára is elérhető Európai Uniós pályázatok segítségével megvalósított jó gyakorlatok

Helyszín: 7400 Kaposvár, Guba S. u. 40., MATE Kaposvári Campus, Tanácsterem VAGY online (TEAMS felületen keresztül)
Időpont: 2022. május 3. (kedd), 13:00 – 16:00 óra (on-line belépés 12:45-től)

Miért éri meg Önnek részt venni a rendezvényünkön?

Mert megtudhatja, hogy:
o mi kell ahhoz, hogy akár Ön is egy Európai Uniós projektből finanszírozza vállalkozása fejlesztési ötletét,
o milyen vissza nem térítendő Európai Uniós projektekben vettek részt olyan hazai élelmiszeripari és IT cégek közösen, mint az Ön cége,
o hogy hol keressen ötletéhez, fejlesztéséhez megvalósító és együttműködő partnert,
o milyen egy tudásmegosztó és projekt partner kereső közösség részesének lenni,
o s végül, hogy milyen egyszerű és átlátható is lehet egy Európai Uniós pályázat.

Program:

12:30 – 13:00 Regisztráció és büfé (személyes résztvevők részére)
13:00 – 13:05 Köszöntő – Szommerné Egyed Linda elnök, iFood Élelmiszer Klaszter
13:05 – 13:10 Együttműködési megállapodás aláírása az iFood Élelmiszer Klaszter és az Innoskart Digitális Klaszter között
13:10 – 13:20 Európai Uniós pályázati lehetőségek ismertetése (DIGITBRAIN, ICT-AGRI-FOOD) és PROAGRO projekt aktualitások – Dr. Gyarmati Tünde tanácsadó és projektvezető, innomine DIH Nonprofit Kft.
13:20 – 14:20 Az élelmiszer és az informatika találkozása, avagy problémák és megoldások keresése a klaszter tagok bemutatkozásával összekötve – Ahol a szenvedélyes ízek találkoznak a robotokkal, ahol a csillagos ég találkozik a távmontoringgal, ahol a gondosan válogatott zöldborsó szemek találkoznak a mini ERP rendszerekkel, vagy akár Ön a leendő projekt partnerével! – Moderátor: Weisz Margit klasztermendzser, iFood Élelmiszer Klaszter
14:20 – 14:35 Adattal a magasabb tejhozamért – a tejelő szarvasmarhatartás digitalizációjának lehetőségei a Bos-Frucht Kft-nél megvalósuló projekt alapján – Tarr Zoltán termékfejlesztési vezető, Cubilog Kft.
14:35 – 15:00 Kapcsolatépítés finom falatok mellett
15:00 – 15:15 DigiNussInfo projekt, avagy az élelmiszerlánc átláthatósága QST támogatással – Berkovich Gábor ügyvezető, Seacon Europe, klaszter elnök, Innoskart Klaszter
15:15 – 15:30 EchoEgg projekt, avagy szenzoralapú digitalizáció a tojásfeldolgozásban- Weibel Balázs CEO, Cubilog Kft.
15:30 – 15:45 FEB és DIH_Challenger projekt, avagy malomipari csomagolás-hatékonyságfejlesztés szenzoralapú digitalizációval – Pétervári Áron, projektvezető, GoodMills Magyarország Kft.
15:45 – 16:00 PigBrother – digitális automatizálási megoldások a hizlaldától a vágóhídig – Boromisza Gergely, EN-CO Software Zrt.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő linken lehet 2022. május 2-ig:

→REGISZTRÁCIÓ←

Az esemény linkjét az on-line részvételre regisztráltak részére a rendezvény előtt küldjük meg.
A résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvényről kép- és hangfelvétel készül, és az megjelenik különböző médiafelületeken.