Szeptember első hétvégén került megrendezése a horvátországi Verőcén a VIROEXPO, mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás, amelyet hagyományosan évente szerveznek meg, azonban az elmúlt két évben a járványügyi helyzet miatt nem kerülhetett rá sor.  

A SKIK és a verőcei gazdasági kamara közötti 25 éve fennálló együttműködésnek köszönhetően idén is lehetőség nyílt egy standon a megjelenésre, amelyen a  kiállítás tematikájának megfelelően a megújult iFood Élelmiszer Klaszter képviseltette magát.  Két klaszterhez tartozó kaposvári cég, a Finofood Kft. és Sarkpont Zrt. mutatta be legújabb termékeit, mint a vegán tejtermékeket és a gesztenye különlegességeket.

A kiállítás pénteken kezdődött egy színvonalas megnyitóval, amelyre Horvátország Andrej Plenković horvát miniszterelnök is beszédet mondott. 

A horvát mezőgazdasági és élelmiszeripari cégeken kívül más országok vállalkozásai is helyet kaptak. Köztük volt Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Bosznia és Hercegovina illetve Azerbajdzsán is. A Finofood és Sarkpont képviselői a vegán termékeiket mutatták be a magyar standon, köztük a vegán túrót, vegán túró rudit és egyéb tejmentes tejtermékeket.