Kapos Ternero Kft.

Termékek

  • friss és fagyasztott lédig áru
  • csomagolt hús (skin és vákuum)
  • konyhakész termékek

Szolgáltatások

  • bérvágás
  • „halal” és „kosher” vágás

Bemutatkozás

A vállalkozás 1992-ben alakult, az első három évben a Kaposvári Egyetem vágóhídján bérmunkában dolgoztattak. A forgalom olyan dinamikusan nőtt, hogy először bérbe vették a jelenlegi telephelyüket, -a hetesi vágóhíd elődjétől -, amit folyamatosan fejlesztettek, bővítettek.

Kapos Ternero Kft.

A cég 1995-ben Kft.-vé alakult. A tulajdoni hányad 94 %-a 3 fő tulajdonos kezében van, még van 4 tulajdonostárs, ők birtokolják a fennmaradó 6 %-ot. Utóbbiak nem a cég irányításában vesznek részt, mint inkább szakértelmükkel segítik azt (pl.: jogász ill. állatorvos).

A céget Juhász Pál ügyvezető igazgató irányítja, ezenkívül egy termelést és kereskedelmet irányító, egy beszerzésért felelős, és egy gazdasági vezető dolgozik.

A klaszterbelépést motiváló tényező a multikkal szembeni versengés és velük együtt való együttműködés enyhítése és elősegítése. Az érdekérvényesítő szerep egy klaszter tagjaként sokkal erőteljesebb és nyilvánvalóbb lehet.

További célok: üzleti kapcsolatok kialakítása a klaszter tagokkal, azok erősítése és elmélyítése. Egymást erősítő, közös fellépés és optimalizált logisztikai megoldások realizálása, innovatív termékfejlesztésben az együttműködések erősítése.