Termékek

  • Felvágottak
  • Császárszalonna
  • Csomagolt és szeletelt termékek
  • Szalámibél

Bemutatkozás

Cégünk több mint 30 éves múltra tekint vissza, családi tulajdonban lévő, magyar vállalkozás. Az alapítása óta fokozatosan, lépcsőről lépcsőre jutott följebb, s napjainkra érte el azt az optimális nagyságot, amellyel elfoglalta megfelelő helyét a hazai környezetben, s immár a külföldi piacon is.

PRIVÁT-HÚS Kft.

Jó minőségű, kedvező árú, a honi ízvilágot megtestesítő finomságokkal szolgáljuk ki partnereinket.

Kizárólag csomagolt és szeletelt termékeket gyártunk, napi 20 tonnás gyártási kapacitással. Összesen több mint 800 hazai és külföldi kereskedelmi partnert szolgálunk ki. Az európai normáknak magas szinten megfelelő üzemünk megannyi termékcsaládban több tucatnyi jó minőségű és kedvező árú, a honi ízvilágot megtestesítő finomsággal szolgálja ki vásárlóinkat.

A Privát Hús Kft.-nél az IFS Food 6.1 verzió szabvány követelményeinek megfelelő élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer működtetésével garantáljuk, hogy a piacra bevezetett és a vevők által elismert termékek állandó, megbízható minőségben kerülnek forgalomba.

Cégünk nem használ fel glutént tartalmazó alapanyagokat. A csomagoláson külön nem kerül feltüntetésre termékeink gluténmentessége, de a Lisztérzékenységben szenvedő betegek, bármely Privát Húsfeldolgozó Kft. által gyártott terméket fogyaszthatják.