Termékek

  • Nyerstej

Szolgáltatások

  • Szarvasmarha bértartás
  • Mezőgazdasági szolgáltatások

Bemutatkozás

A Dunakiliti Agrár Zrt elsősorban Holstein Fríz tejhasznú szarvasmarha tenyésztésével, tejtermeléssel foglalkozik. Célja, hogy anyavállalatát megfelelő mennyiségű és kiváló minőségű tejjel lássa el.

A Dunakiliti AGRÁR Zrt a korábbi Dunakiliti Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Szövetkezetnek a jogutóda. 2018. évben jelentős változás történt a tulajdonosi szerkezetében, anyavállalata a tej feldolgozásával, „Chepke” saját márkás tejtermékek gyártásával foglalkozó Profood Flexum Kft lett.

A Dunakiliti Agrár Zrt. nagy hangsúlyt fektet az állatok megfelelő génállományának kialakítására, takarmányozására, valamint az optimális tartási feltételeinek biztosítására. A Zrt kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi követelmények teljesítésére. Alkalmazott technológiái a környezetet nem károsítják, tevékenysége során maximálisan a környezetvédelem szempontjait helyezi előtérbe. A gazdaság minőségpolitikája, minőségbiztosítási rendszere a magyar előírásoknak megfelelő HACCP rendszer. A Dunakiliti Agrár Zrt-ben tartott szarvasmarhákat a jó gazda gondosságával nevelik, az anyavállalata – a Profood Flexum Kft. – pedig büszke arra, hogy üzemükbe a tej saját farmjukról, általuk ellenőrizve kerül feldolgozásra.