Az iFood Élelmiszer Klaszter és a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége közös szervezésében megvalósuló FoodFlow ’25 a hazai élelmiszeripar kiemelt eseménye. A nap során iparági szakértők, kutatók és vállalati döntéshozók vitatják meg az ágazat aktuális kihívásait – az élelmiszerbiztonságtól a fenntarthatóságon át az innovációig.
A program szekciói többek között az iparági trendekre, a táplálkozási irányzatokra, az élelmiszerhulladék csökkentésére és a klaszterek szerepére fókuszálnak. A panelbeszélgetések mellett lehetőség nyílik kapcsolatépítésre és üzletfejlesztési konzultációkra is.
📅 2025. november 6. (csütörtök)
📍 Holiday Inn, H-2040 Budaörs, Rubik Ernő u. 2., 10:00 – 15:30
👉 A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés ide kattintva!
PROGRAM
09:30 – 09:50
Érkezés
10:00 – 10:30 – Köszöntők
- Tóth Gábor – üzletfejlesztési vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége
- Sebestyén Tibor – vezérigazgató-tulajdonos, Ökosys Zrt.
- Szommerné Egyed Linda – ügyvezető, Fino-Food Kft., klaszterelnök, iFood Élelmiszer Klaszter
10:30 – 11:20 – Iparági körkép és kihívások szekció
Nyitó előadások:
- Szegedyné dr. Fricz Ágnes – független élelmiszerszabályozási- és REL szakértő
- Fertetics Mandy – fenntarthatósági vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége; ügyvezető, Alternate Kft.
Panelbeszélgetés
Moderátor: Fertetics Mandy
Résztvevők:
- Fórián Zoltán – vezető agrárszakértő, ERSTE Bank Zrt.
- Prof. Dr. Abrankó László Péter – egyetemi tanár, tanszékvezető, MATE
- Sztankó Attila – gazdasági igazgató, Kometa 99 Zrt.; tanácsadó, iFood Élelmiszer Klaszter
11:20 – 12:00 – Kerekasztal beszélgetés
Szakmai beszélgetés, kapcsolatépítés, üzletfejlesztés a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége módszertanával
12:00 – 12:40 – Ebédszünet
12:40 – 13:00 – Élelmiszerbiztonság és táplálkozási trendek szekció
Panelbeszélgetés
Moderátor: Szegedyné dr. Fricz Ágnes
Résztvevők:
- Hampuch Zsolt – COO, Szafi Group; tagi képviselő, iFood Élelmiszer Klaszter
- Prof. Dr. Szente Viktória – egyetemi tanár, MATE; tagi képviselő, iFood Élelmiszer Klaszter
- Szommerné Egyed Linda – ügyvezető, Fino-Food Kft.; elnök, iFood Élelmiszer Klaszter
- Szűcs Zsuzsanna MSc RD – elnök, Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
13:00 – 13:10 – Villáminterjú
Téma: Az innovációs klaszter minősítés szerepe és jelentősége
Kérdez: Fertetics Mandy
Válaszol: Weisz Margit – klasztermenedzser, iFood Élelmiszer Klaszter
13:10 – 13:50 – Élelmiszerhulladék és innováció szekció
Panelbeszélgetés
Moderátor: Fertetics Mandy
Résztvevők:
- Cseh Balázs – alapító, elnökségi tag, Magyar Élelmiszerbank Egyesület
- Deák Brigitta – cégvezető, GreenPro Zrt.
- Sebestyén Tibor – vezérigazgató-tulajdonos, Ökosys Zrt.
- Sztankó Attila – gazdasági igazgató, Kometa 99 Zrt.; tanácsadó, iFood Élelmiszer Klaszter
13:50 – 14:30 – Kerekasztal beszélgetés
Szakmai beszélgetés, kapcsolatépítés, üzletfejlesztés a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége módszertanával
14:30 – 14:50 – Villáminterjú
Kérdez: Fertetics Mandy
Válaszol: Harsányi Gábor – borász, tulajdonos, GreenBrands minősítésű Harsányi Pincészet
14:50 – 15:20 – Interaktív összefoglalás és zárás
Részvételi díj:
30.000 Ft + ÁFA / fő, iFood Élelmiszer Klaszter tagoknak: 15.000 Ft + ÁFA / fő
👉 Regisztráció és további információ:
📧 weisz.margit@ifoodklaszter.hu | hello@ifoodklaszter.hu
🌐 www.ifoodklaszter.hu
📞 +36 30 259 0800
iFood Élelmiszer Klaszter – Az inspiráló együttműködés
HU 7400 Kaposvár, Anna u. 6.