FoodFlow ’25 – Élelmiszeripari szakmai nap

Az iFood Élelmiszer Klaszter és a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége közös szervezésében megvalósuló FoodFlow ’25 a hazai élelmiszeripar kiemelt eseménye. A nap során iparági szakértők, kutatók és vállalati döntéshozók vitatják meg az ágazat aktuális kihívásait – az élelmiszerbiztonságtól a fenntarthatóságon át az innovációig.
A program szekciói többek között az iparági trendekre, a táplálkozási irányzatokra, az élelmiszerhulladék csökkentésére és a klaszterek szerepére fókuszálnak. A panelbeszélgetések mellett lehetőség nyílik kapcsolatépítésre és üzletfejlesztési konzultációkra is.

📅 2025. november 6. (csütörtök)
📍 Holiday Inn, H-2040 Budaörs, Rubik Ernő u. 2., 10:00 – 15:30

👉 A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés ide kattintva!

PROGRAM

09:30 – 09:50
Érkezés

10:00 – 10:30 – Köszöntők

  • Tóth Gábor – üzletfejlesztési vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége
  • Sebestyén Tibor – vezérigazgató-tulajdonos, Ökosys Zrt.
  • Szommerné Egyed Linda – ügyvezető, Fino-Food Kft., klaszterelnök, iFood Élelmiszer Klaszter

10:30 – 11:20 – Iparági körkép és kihívások szekció

Nyitó előadások:

  • Szegedyné dr. Fricz Ágnes – független élelmiszerszabályozási- és REL szakértő
  • Fertetics Mandy – fenntarthatósági vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége; ügyvezető, Alternate Kft.

Panelbeszélgetés
Moderátor: Fertetics Mandy
Résztvevők:

  • Fórián Zoltán – vezető agrárszakértő, ERSTE Bank Zrt.
  • Prof. Dr. Abrankó László Péter – egyetemi tanár, tanszékvezető, MATE
  • Sztankó Attila – gazdasági igazgató, Kometa 99 Zrt.; tanácsadó, iFood Élelmiszer Klaszter

11:20 – 12:00 – Kerekasztal beszélgetés
Szakmai beszélgetés, kapcsolatépítés, üzletfejlesztés a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége módszertanával

12:00 – 12:40 – Ebédszünet

12:40 – 13:00 – Élelmiszerbiztonság és táplálkozási trendek szekció

Panelbeszélgetés
Moderátor: Szegedyné dr. Fricz Ágnes
Résztvevők:

  • Hampuch Zsolt – COO, Szafi Group; tagi képviselő, iFood Élelmiszer Klaszter
  • Prof. Dr. Szente Viktória – egyetemi tanár, MATE; tagi képviselő, iFood Élelmiszer Klaszter
  • Szommerné Egyed Linda – ügyvezető, Fino-Food Kft.; elnök, iFood Élelmiszer Klaszter
  • Szűcs Zsuzsanna MSc RD – elnök, Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

13:00 – 13:10 – Villáminterjú
Téma: Az innovációs klaszter minősítés szerepe és jelentősége
Kérdez: Fertetics Mandy
Válaszol: Weisz Margit – klasztermenedzser, iFood Élelmiszer Klaszter

13:10 – 13:50 – Élelmiszerhulladék és innováció szekció

Panelbeszélgetés
Moderátor: Fertetics Mandy
Résztvevők:

  • Cseh Balázs – alapító, elnökségi tag, Magyar Élelmiszerbank Egyesület
  • Deák Brigitta – cégvezető, GreenPro Zrt.
  • Sebestyén Tibor – vezérigazgató-tulajdonos, Ökosys Zrt.
  • Sztankó Attila – gazdasági igazgató, Kometa 99 Zrt.; tanácsadó, iFood Élelmiszer Klaszter

13:50 – 14:30 – Kerekasztal beszélgetés
Szakmai beszélgetés, kapcsolatépítés, üzletfejlesztés a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége módszertanával

14:30 – 14:50 – Villáminterjú
Kérdez: Fertetics Mandy
Válaszol: Harsányi Gábor – borász, tulajdonos, GreenBrands minősítésű Harsányi Pincészet

14:50 – 15:20 – Interaktív összefoglalás és zárás

Részvételi díj:
30.000 Ft + ÁFA / fő, iFood Élelmiszer Klaszter tagoknak: 15.000 Ft + ÁFA / fő

👉 Regisztráció és további információ:
📧 weisz.margit@ifoodklaszter.hu | hello@ifoodklaszter.hu
🌐 www.ifoodklaszter.hu
📞 +36 30 259 0800

iFood Élelmiszer Klaszter – Az inspiráló együttműködés
HU 7400 Kaposvár, Anna u. 6.