A BORVACSORA BEMUTATÁSA
A Grillbecue Étterem estje valódi ízorgia: Juhász & Balogh húsok, a Garamvári Pincészet borai és az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. különlegességei találkoznak a tányérokon. Egy est, ahol a füst, az édes és a karakteres ízek tökéletes egyensúlyba kerülnek – Nem barbecue, nem is grill. Ez a Grillbecue.
Menü és borsor
- FOGADÓ ITAL:
Optimum Brut pezsgő - HIDEG ELŐÉTEL:
Lancelot Erdei Kincse
Erdei gombaleves füstölt szalonnával (Juhász és Balogh), kapros galuskával
Garamvári Délidőlő Chardonnay - MELEG ELŐÉTEL:
A Vándor Sajtja
Grillezett sajt mézes-diós rukkolasalátával
Garamvári RoseGold - FŐÉTEL:
A Lovagok Lakomája
Tűzön sült sertéskaraj (Juhász és Balogh) rozmaringos kéregben, parázsburgonyával és fokhagymás spenóttal
Garamvári Prémium Szelekció Pinot noir - DESSZERT:
Mandulás-túrós rétes vörös áfonyával és vaníliasodóval (1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft.)
Garamvári Syrah Rose Brut Limited pezsgő

Együttműködő partnerek
1.Magyar Cukor Manufaktúra Kft.
A magyar cukoripar egyik meghatározó szereplőjeként évente több mint 30 ezer tonna cukorral látjuk el a hazai piacot. Kínálatunkban megtalálható kristály- és porcukor, nádcukor, vaníliás cukor, valamint édesítőszerek is. A Diamant márka név mögött itthon az 1. MCM Kft. szakértelme áll – a teljes folyamatot mi irányítjuk, a gyártástól egészen a boltok polcáig. Termékeink már tíz európai országban is elérhetők – vagy saját értékesítésen keresztül, vagy az anyacég leányvállalatainak jóvoltából. Saját napelemparkunk révén energiafelhasználásunk egyharmadát megújuló forrásból fedezzük.
Juhász & Balogh a finomságok háza
A borvacsora ízélményéhez a Juhász & Balogh prémium húsalapanyagai is hozzájárulnak.
Saját sertésállományukból, szója- és adalékmentes, hagyományos takarmányozással készülnek termékeik.
Kínálatukban megtalálható a füstölt áru: szalámi, sonka, szalonna, valamint házi sertészsír. Tőkehúst is biztosítanak igény szerint, heti készlet erejéig.
Garamvári Szőlőbirtok
1990-ben Garamvári Vencel és felesége, Zsuzsa megalapította a Vinariumot, majd 1996-ban megvásárolták a budafoki Palugyai pincét, és elindították a tradicionális pezsgőkészítést. 2019-től a család három generációja dolgozik együtt, tovább erősítve a Garamvári név hírnevét.
Ma Baranyai Peti vezeti a balatoni borászatot, míg a család lányai Budafokon viszik tovább a pezsgőkészítés tradícióját. Minden korty a család szenvedélyét és a pezsgő hagyományát hordozza!







