SzafiGroup
Garamvári Szőlőbirtok

RÉSZVÉTELI DÍJ

  • 18.000 Ft / fő

A BORVACSORA BEMUTATÁSA

A Kapos Étterem borvacsorája a Garamvári Szőlőbirtok kiváló boraival, az Erdőkert termékeivel, a Fino-Food Kft., a KOMÉTA Szenvedélyes Ízek, a Halker Kft. és a Szafi Group válogatott alapanyagaival igazi kulináris élményt kínál. A hagyományos ízeket modern technológiákkal ötvöző menüsor minden fogása egy történet – ízben, színben és harmóniában. Egy est, ahol minden a részleteken múlik.

Menü és borsor

Hotel Kapos Étterem

Szívesen térnek be éttermünkbe közéleti személyek, üzletemberek, kaposvári és környékbeli családok, turisták, hogy hódoljanak az asztali örömöknek. Kreatívan összeállított étlapunk széles választékot kínál a hagyományos magyar és a nemzetközi konyha specialitásaiból.

Tradícionális magyaros ételek mellett somogyi specialitásokat és saját cukrászatunk helyben készült desszertjeit is kóstolhatják vendégeink.

Fino-Food Kft.

A Fino-Food Kft. Somogy vármegye egyik meghatározó élelmiszeripari vállalkozása, amely kiváló minőségű tejtermékeket, valamint vegán élelmiszereket állít elő. A vállalat több mint 200 főt foglalkoztató kaposvári üzemében hetente 1 millió liter tej feldolgozásával állít elő kiváló minőségű tejtermékeket, valamint 2021 óta vegán termékeket. A termékek magas minőségét a beérkező alapanyagok folyamatos és szigorú bevizsgálása, illetve az automatizáltságnak köszönhető minimális emberi beavatkozás biztosítja. Óriási büszkeség számunkra, hogy a 2021-es évtől már a vegán étrendet követő vásárlók számára is tudunk termékeket előállítani, amelyek szinte mindegyike az V-Label International Vegán védjeggyel ellátott, megbízhatóan vegán termék. Fino Vegajó márkánk 2023-ban elnyerte a GREEN BRAND védjegyet.

Erdőkert

Vrancsik Tibor 2010. óta él a Somogy megyei Somogyegresen, azóta foglalkoztatja a gombák világa. Gombaszakellenőr, szarvasgombász és túravezető. ERDŐKERT márkanév alatt forgalmazott termékei főleg a balatoni vendéglátóhelyek és delikáteszek kínálatában találhatók meg. Állandó termékei: szárított vargánya, szárított sötét trombitagomba, bodzaszörp, zölddió lekvár, zölddió befőtt.

KOMETA 99 Zrt.

A KOMETA 99 Zrt. Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. A kaposvári üzemben készült termékekkel nemcsak itthon, hanem a világ több mint 40 országában találkozhatunk. Több mint 800 munkavállalót foglalkoztatunk, ezzel mi vagyunk Kaposvár és Somogy megye egyik legnagyobb munkaadója. Európában egyedülálló módon a teljes feldolgozási folyamat – a vágástól, a feldolgozáson és a szalámik érlelésen át egészen a húsok csomagolásáig – egy tető alatt, Kaposváron történik, így garantáljuk az ellenőrzött minőséget. Innovációinkat, termékfejlesztéseinket a fogyasztók igényeihez igazítjuk úgy, hogy azokkal elősegítsük a korszerű táplálkozást. Portfóliónkban szalámik, főtt és érlelt sonkák, hagyományos felvágottak, virslik, kemencés sült termékek és érlelt mediterrán specialitások, valamint friss és pácolt húsok is megtalálhatók. Szlogenünk „Útravaló minden generációnak”. Tudjuk, hogy óriási a felelősségünk abban, hogy mit hagyunk az utánunk jövő generációkra; legyen szó a környezetünkről és saját vagy gyermekeink egészségéről. Környezetvédelmi törekvéseink, kiterjedt társadalmi felelősségvállalásunk, valamint kiváló minőségű termékeink mind részei ennek az útravalónak.

Halker Kft.

A Halker Kft a folyamatos fejlesztések eredményeképp napjainkban már ezernél is több árucikkel szolgálja ki partnerei igényeit. A látványos fordulatot az 1993-as év hozta el, amikor a cég felvette a Start Hitelt és ezzel a tőkével már komolyabb beruházásokba kezdhetett. Az eredmény: hét év alatt egy magánház alagsori szobáiból eljutottak addig, hogy megvásárolhatták a jelenlegi, közel 2,5 hektáros telephelyet, melyet azóta is évről évre fejlesztenek.

SzafiGroup

Szafi Group

A SZAFI Group Magyarország egyik vezető egészségtudatos és diétás élelmiszergyártója. IFS-tanúsított üzemünkben kizárólag természetes alapanyagokból készítjük termékeinket. Négy termékcsaládunkban 550+ glutén- és szójamentes terméket kínálunk, mesterséges adalékanyagok nélkül. Nemzetközi díjakkal elismert minőségünket szigorú élelmiszerbiztonsági protokollok garantálják.

Garamvári Szőlőbirtok

1990: Garamvári Vencel, feleségével, Zsuzsával megalapítja saját, Vinarium nevű cégüket.
1996: Megvásárolják az egykori Palugyai pincét Budafokon, és elkezdődik a tradicionális pezsgőkészítés.
2019: A család három generációja kezd el együtt dolgozni a vállalkozásban.
A Garamvári név, azóta méltán híres lett zamatos, kiváló pezsgőikről, jelenleg Baranyai Peti viszi a Balatoni borászatot, míg a lányok a családból Budafokon tevékenykednek!

Garamvári Szőlőbirtok

A borvacsorákon csak előzetes asztalfoglalással van lehetőséged részt venni.
A foglaláshoz kérjük hívd a +36 82 458 580-as telefonszámot!