Elérhetőség

  • 7630 Pécs
    Edison utca 112.
  • www.hmd.hu

Bemutatkozás

A Halker Mirelit Depó Kft. (HMF) története immár sok évre tekint vissza, de 2011-től új időszámítás kezdődött a cég életében. Ebben az évben ugyanis a balatonboglári székhelyű, professzionális élelmiszer nagykereskedő cég, a Halker Kft. tulajdonrészt vásárolt magának a HMD-ben.

Mint ahogy a velünk dolgozó partnerek a mindennapi munkában tapasztalhatták, ez az akvizíció nem csupán a tulajdonosi szerkezet átalakulását jelentette, de magával hozott egy komplett szemléletváltást is.

A Halker Mirelit Depó Kft.-re nagy hatással volt a MIRBES klaszter által nyújtott biztos háttér és átfogó szakmai know-how. A belépéstől azt a szakmai támogatást várjuk a HMD-nél, ami segítségünkre lesz a dinamikus fejlődésben a következő területeken.

  • Elképesztő mértékű cikkelemszám bővítés
  • Átfogó telephelyfejlesztés
  • Munkaerőképzés
  • Szolgáltatásfejlesztés
  • Komplex logisztikai fejlesztések

A HMD-nél hiszünk abban, hogy a mi munkánk legpontosabb értékmérője partnereink elégedettsége. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy tökéletesen megfeleljünk vevőink elvárásainak.

Úgy gondoljuk, hogy csak akkor lehetünk igazán sikeresek, ha partnereink is azok. Ennek megfelelően, minden üzletfelünknek biztosítjuk a folyamatos minőséget, a rendkívül széles és folyamatosan bővülő választékot, valamint a rugalmas és pontos szállítást, hogy partnereink számára minden lehetőség adott legyen a kifogástalan színvonalú munkavégzéshez.

A Halker Mirelit Depó a Mirbest csoport tagja, ami valódi előnyökkel jár a partnereink számára is. Úgy, mint a folyamatos és egyenletes minőségű beszerzés, kiváló árak és rugalmas logisztikai szolgáltatás. Továbbá a HMD, mint a Mirbest csoport stratégiai partnere (www.mirbest.hu), egyben Kukta márkakereskedő is és ezáltal Pécsen és vonzáskörzetében kizárólagos forgalmazója a Kukta gasztronómiai termékeknek.