Termékek

  • Ballonos ivóvíz
  • Markunion Forrásvíz

Szolgáltatások

  • Ballonos és hálózatos víz palackozása, fogalmazása. 
  • Vízadagolók üzemeltetése, értékesítése, szervízelése

Bemutatkozás

A Markunion Kft. több, mint két évtizeddel ezelőtt jelent meg a ballonos és hálózatos vízadagolók piacán. Az azóta eltelt években a Dél-Dunántúl piacvezetőjévé nőtte ki magát, de szolgáltatásaival jelen van a fővárosban is. Kaposvári központtal dolgozunk.

A többféle forrás- és ásványvíz mellett a világ egyik legjobb olasz kávéjával és minőségi hazai szörpökkel is ellátja ügyfeleit.

A 19-es ballonos Markunion Forrásvizet saját palackozó üzemünkben állítjuk elő. A szolgáltatás a megfelelő vízadagoló berendezés kiválasztásával kezdődik. Ez igény szerint lehet ballonos vagy vízhálózatra köthető modell. Az elérhető készülékek választéka több, mint kielégítő a legegyszerűbb, mechanikus működtetésű alapkiviteltől kezdve a legmodernebb csúcsmodellen át mindenki megtalálja a számára a legmegfelelőbbet.

A vízadagolók nemcsak utánpótlást igényelnek, hanem karbantartást, szervizelést is. Szerződött partnereink válláról természetesen ezt a terhet is levesszük. Vagyis mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a szolgáltatás mindvégig zavartalan és zökkenőmentes legyen.

Mindent összevetve, a Markunion Kft. az igényes cégek méltó partnere, akik értékelik a friss forrásvizet, a jó szolgáltatást, a barátságos árakat – és azt, hogy mindezt egy helyi vállalkozástól kapják meg.