KOMETA 99 Zrt.

Termékek

  • szalámik
  • főtt és érlelt sonkák
  • felvágottak
  • virslik
  • friss és pácolt húsok

Bemutatkozás

A KOMETA 99 Zrt. Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. A kaposvári üzemben készült termékekkel nemcsak itthon, hanem a világ több mint 40 országában találkozhatunk. Több mint 800 munkavállalót foglalkoztatunk, ezzel mi vagyunk Kaposvár és Somogy megye egyik legnagyobb munkaadója.

KOMETA 99 Zrt.

Európában egyedülálló módon a teljes feldolgozási folyamat – a vágástól, a feldolgozáson és a szalámik érlelésen át egészen a húsok csomagolásáig – egy tető alatt, Kaposváron történik, így garantáljuk az ellenőrzött minőséget. Innovációinkat, termékfejlesztéseinket a fogyasztók igényeihez igazítjuk úgy, hogy azokkal elősegítsük a korszerű táplálkozást. Portfóliónkban szalámik, főtt és érlelt sonkák, hagyományos felvágottak, virslik, kemencés sült termékek és érlelt mediterrán specialitások, valamint friss és pácolt húsok is megtalálhatók.

Szlogenünk „Útravaló minden generációnak”. Tudjuk, hogy óriási a felelősségünk abban, hogy mit hagyunk az utánunk jövő generációkra; legyen szó a környezetünkről és saját vagy gyermekeink egészségéről. Környezetvédelmi törekvéseink, kiterjedt társadalmi felelősségvállalásunk, valamint kiváló minőségű termékeink mind részei ennek az útravalónak.