Termékek

  • Különféle kenyerek: hagyományos, kovásszal készült, teljes kiörlésű stb.
  • Pékáru: zsemle, kifli, pogácsa
  • Torták, sütemények
  • Csökkentett szénhidráttartalmú és „mentes” termékek

Bemutatkozás

A Slendy Pékség több mint 16 éve látja el igényes vásárlóit friss pékáruval. Termékei kaphatóak Kaposvár számos boltjában, illetve Somogy megye több részén és néhány szomszédos megyében is.

Pékárui a modern életvitelhez alkalmazkodva széles skálán, minőségi termékként jelennek meg a piacon. Fontosnak tartják azonban, hogy az előállítás során kövessék a hagyományokat, és kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozzanak. Ennek eredményeként mind hagyományos, mind újszerű termékeik kiváló minőségben és frissen találhatóak meg a polcokon, a vásárlók igényeinek megfelelően.

Több mint 20, magasan kvalifikált munkatárs dolgozik azon, hogy mindig friss, finom pékáru kerülhessen a vásárlók asztalára. Folyamatosan oktatják a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakközépiskola tanulóit, évente mintegy 70-80 főt. Ezen szaktudásukra alapozva pályázati úton elnyerték a Tanműhely működtetésének jogát, s ezáltal a 2010-2011-es tanévtől mintegy 200 tanuló szakoktatását vállalták fel.

Cégünk csak kiváló és ellenőrzött alapanyagokkal dolgozik. Beszállítóinknak szigorú minőségi kritériumoknak kell megfelelniük. Az összefogás és együttműködés, közös fellépés a legfőbb cél a klasztertagsággal.