Az iFood Élelmiszer Klaszter újra elindította hagyományos taglátogatási programját, mely során lehetőségünk van közelebbről megismerni tagjaink tevékenységét és vállalataikat. Az elmúlt időszakban a lezárások miatt szüneteltettük ezt a programot, de most örömmel jelenthetjük be, hogy újra folytatjuk!

Az első állomásunk idén májusban a Szelence Ipari Megoldások Kft. volt Szabadegyházán.

A program kezdetén részletesen megismerhettük a Szelence Ipari Megoldások cégét és tevékenységüket. Nagyon izgalmas volt látni, hogy milyen projektekkel foglalkoznak, és mennyi erőfeszítést tesznek az innováció és a minőség terén.

Majd az üzembejárás során lehetőségünk nyílt végigjárni a cég területét, és látni, hogyan működnek a dolgok a gyakorlatban. Nagyon érdekes volt betekintést nyerni a munkafolyamatokba és a modern technológia alkalmazásába.

A látogatás zárásaként néhány szót váltottunk a Klaszter aktuális eseményeiről és terveiről is. Fontosnak tartjuk, hogy a tagok mindig naprakészek legyenek a Klaszter életében zajló eseményekkel kapcsolatban.

Köszönjük a Szelence Ipari Megoldások Kft. csapatának a vendéglátást és a részletes bemutatást! Ez a taglátogatás remek lehetőség volt a kapcsolatok erősítésére és az inspirációra.

#iFoodKlaszter#Taglátogatás#SzelenceIpariMegoldások#Élelmiszeripar#Kapcsolatok#Innováció