Termékek

  • Prémium minőségű grillkolbászok, virslik, húspogácsák
  • Felvágottak

Bemutatkozás

A Rub & Roll világa 2015-ös megnyitása óta a minőségi gasztronómia és a különleges húsok körül forog. Az autentikus amerikai barbecue adta szenvedély viszont sokkal mélyebben gyökerezik, ez pedig egyenes úton vezetett a Rub & Roll Barbecue és a gödöllői Rub & Roll Villa után a saját termékek fejlesztéséhez, vagyis a Rub & Roll Butchery megszületéséhez.

A Rub & Roll prémium hústermékeit saját receptúra kidolgozását követően, évek alatt fejlesztettünk tökéletesre. Az újhullámos grillkolbászok, virslik, felvágottak és előkészített bbq fogások hazai, erdetigazolt mangalicából, USDA ‘choice’ minősítésű amerikai marhahúsból egy-egy jól megfogalmazott gasztronómiai csavarral, magyar tradíciókat követő fűszerezéssel készülnek.

TERMÉKEK
A grillkolbászok az amerikai és a magyar hagyományok ötvözésével áttörő újdonságot hoznak a családok asztalára. A 94%-os hústartalmú kolbászok textúrája viszont eltér az itthon megszokottól: a kollagén bélbe töltött mangalica- vagy marhahús és a minőségi fűszerek homogén egyvelege amerikai vörös cheddar sajt és mangalica bacondarabok izgalmas játékával egészül ki. Az eredmény egy könnyen grillezhető vagy süthető, “zsírfröcsögés”-mentes, roppanós külsejű, különleges ízvilágot életre keltő grillkolbász, melynek minden falatja egyedülálló gasztronómiai élménnyel kecsegtet.

A virslik állagukban kicsit térnek el a megszokottól, összetételük szerint viszont új, exkluzív kategóriát teremtenek. A eredetigazolt mangalica és USDA marhahús a virslik 85%-át teszi ki, emellé pedig hazai fűszerek, kalocsai paprika, fajtánként pedig amerikai vörös cheddar sajt és bacon vagy jalapeno paprika kerül. A hagyományos mellett 3 fűszeres ízvilággal találkozhatunk, melyek Amerika színes hot-dog kultúráját értelmezik újra a magyar ízlésvilághoz igazodva. Ezek a szaftos virslik lassan gyöngyöző vízben pár perc alatt elkészülnek – tökéletes kulináris élményt kínálnak mustárral és friss kenyérrel együtt vagy akár hot-dog kifliben sült hagymával tálalva és sajtmártással meglocsolva.